**GOOGLETAGMANAGER**
Kategóriák

Dr.Wolz Gelenk Komplex - Izületi kapszula

Ár: 9.390 Ft
Egységár: 9.390 Ft
Modelkód: 3167
Gyártókód:
Termékkód: 3167
Kategória Táplálék kiegészítők
Márka: DR.WOLZ
Mennyiség: db
Cimkék:

Dr.Wolz Gelenk Komplex Izületi kapszula

Az ízületek mozgékonysága érdekében kifejlesztett speciális étrend kiegészítő készítmény.

A napi táplálkozás nem mindig biztosítja az ízületek mozgékonyságához szükséges anyagokat. Vannak olyan életkörülmények, amelyek különösen igénybe veszik az ízületeket, mint pl. az életkor, a túlsúly vagy a nehéz fizikai munka és bizonyos egyoldalú táplálkozási formák.
Magas glukozamin, kondroitin és omega-3 zsírsav tartalommal.
Összes ízület vitalizálása
1000 mg Glukozamin
500 mg Kondroitin
300 mg Omega-3 zsírsav
Az ízületek felületét a porcok sima és elasztikus védőréteggel vonják be, hogy az ízületek súrlódásmentesen csúszhassanak, és puffer funkciójukkal képesek legyenek felvenni az ütközéseket. Erről a tulajdonságról a porcsejtek (kondrociták) gondoskodnak, amelyek az ízületek &bdquo kenésére&rdquo szolgáló kollagént és proteoglikánt adnak le. Ezek a porcsejtek nem állnak kapcsolatban a vérrendszerrel, hanem az ízületi folyadékból táplálkoznak. Ezért a porcsejteknek nagyon jó belső tápanyagellátásra van szükségük.
A Dr. Wolz Gelenk Komplex kapszula ezt a tápanyag ellátást biztosítja. Speciális készítmény mely kifejezetten az ízületek mozgékonyságához és a porcok megfelelő működéséhez szükséges.
Összetevők: Omega-3 zsírsav kapszula: Hideg vízi tengeri halolaj koncentrátum 67%, zselatin kapszula, E-vitamin.
Összetevők: Gelenk Komplex kapszula: Glukozamin 57%, kondroitin 28%, növényi cellulóz kapszulahéj, C-vitamin 2%, természetes E-vitamin 0,7%, folsav.

Alkalmazási javallat:
A kombinált csomag 2 különböző fajtájú blisztert/ kapszulát/ tartalmaz, amelyek különböző színű és hatásmechanizmusú kapszulák.
Használat:
Vegyen be naponta 1 x 3db Gelenk Komplex kapszulát és 1db Omega-3-zsírsav kapszulát együtt, tetszés szerint itallal vagy gyümölcslével étkezés előtt vagy étkezés közben elfogyasztva.
A kapszula tartalma ételben is elkeverhető.
A csomag tartalma: 80 db kapszula

Kategória: Táplálék kiegészítők Dr.Wolz
Gyártó: DR.WOLZ
Márka: DR.WOLZ

 

**CRIMTANREMARKETING**