**GOOGLETAGMANAGER**
Kategóriák

Dr.Wolz Sanuzella D - bél kapszula

Ár: 5.355 Ft
Egységár: 5.355 Ft
Modelkód: 3169
Gyártókód:
Termékkód: 3169
Kategória Táplálék kiegészítők
Márka: DR.WOLZ
Mennyiség: db
Cimkék:

Dr. Wolz Sanuzella D bél kapszula


Aktív élő, speciális élesztőkultúrát tartalmaz az egészséges bélműködés helyreállításához.
- Segíti az emésztést és az akut hasmenésből való felgyógyulást.
- Segíti az egészséges emésztést
- Segít a béltevékenység szabályozásában
- Tisztátalan bőr esetén segíti a bőr felfrissülését

A bél a legnagyobb szervünk, mely az immunrendszer és az érzékelő-központ otthona.
Akár kilenc méter hosszú is lehet. Felülete akkora, mint egy teniszpálya és amilyen nagy, olyan fontos is az egészségünk szempontjából.
Beleinkben több milliárd mikroorganizmus él. A mikroorganizmusok segítenek abban, hogy a létfontosságú tápanyagok a test rendelkezésére álljanak. Beleinket bonyolult idegszövet veszi körül. A bélben lévő minden egyes idegsejt olyan, mint az agyunkban és a gerincvelőben lévő idegsejtek. A bél a fizikai és lelki egészségünk központja: immunsejtjeink akár 80%-ának is helyet adhat.
Dr. Wolz® Sanuzella D kapszula 78%-ban tartalmaz egy speciális orvosi élesztőt, a Saccharomyces cerevisiae-t. Ez a gyógyító élesztő-gomba segít megakadályozni a candida fertőzést a probiotikus hatásának köszönhetően, valamint hozzájárul a sarjadzógomba&rdquo terjedésének csökkentéséhez is azzal, hogy elvonja annak táplálékát úgy, hogy a cukorbontó enzimek, mint a szacharóz, laktóz vagy maltóz aktivitását növelik.
A candida albicansnormál körülmények között is megtalálható a szervezetben, azonban a bél baktériumflórájának kontrollja alatt áll. A bél hasznos baktériumflórája (immunrendszerünk részét is képezi) szabályozza a bélben letelepedett gombák szaporodását, de ha az károsodást szenved, vagy megsemmisül, (oka lehet: antibiotikumos kezelés, stressz, hormonkezelés, cukorbetegség, sok szénhidrát stb.), akkor a bélben lévő élesztőgomba elszaporodik, elözönli a szervezetet.
A candida gomba túlterjedése azonban rengeteg immunrendszeri és szervi probléma okozójává válhat, melynek gyógyításához legtöbbször drága gyógyszerek és komoly diéta szükséges.
A kapszulában lévő élő, aktív Saccharomyces cerevisiae Hansen (CBS 5926) speciális élesztő és a benne lévő B-komplex vitamin a bőr számára is hasznosak, kedvezően befolyásolják azt. A napi adag fedezi a B-komplex B1, B2, B6 vitaminszükségletet.
A Sanuzella® D jól kombinálható a Dr. Wolz-féle Darmflora plus termékkel, hiszen a bél tevékenységének szabályozása a Sanuzella® D-vel és az egészséges
bélflóra újjáépítése a Darmflora plus készítményekkel bizonyos esetekben különösen hasznos lehet.

Összetevők:
Saccharomyces cerevisae (speciális élesztő) 78%, cellulóz kapszulahéj, lactobacillus acidophilus L (+) 3%, B6-vitamin, B2-vitamin, B1-vitamin. A készítmény nem tartalmaz glutént, laktózt, zselatint, színezéket és tartósítószereket.
Alkalmazási javallat:
Naponta 3 x 2 kapszula.
Folyamatos alkalmazás esetén naponta 3 x 1 kapszula elegendő. A kapszula megbontható, tartalma ételben elkeverhető.
Forró itallal együtt bevenni nem szabad!

A csomag tartalma: 60 db kapszula

Kategória: Táplálék kiegészítők Dr.Wolz
Gyártó: DR.WOLZ
Márka: DR.WOLZ
Általam utoljára nézett termékek

 

**CRIMTANREMARKETING**