**GOOGLETAGMANAGER**
Kategóriák

Dr.Wolz Selen 100+ Ace - sejtvédő kapszula

Ár: 5.355 Ft
Egységár: 5.355 Ft
Modelkód: 3170
Gyártókód:
Termékkód: 3170
Kategória Táplálék kiegészítők
Márka: DR.WOLZ
Mennyiség: db
Cimkék:

Dr. Wolz Selen100 + Ace sejtvédő kapszula


100µ g természetes eredetű szelén és antioxidánsok a védekezőrendszerünk megerősítésére a sejtjeink védelmén keresztül.
Étrend-kiegészítő sejtvédő kapszula.
Aktív sejtvédelem
Csak természetes forrásból

Az antioxidánsok hozzájárulnak a sejtalkotók oxidatív károsodástól való védelméhez. A kapszula kizárólag természetes forrásból származó szelénből, acerola C-vitaminból, paradicsomból kivont likopinból, természetes zöldség karotinokból, és növényi olajból kivont E-vitaminból készült.
A testi sejtekben az anyagcsere során agresszív anyagok keletkeznek. Ezeket az agresszív anyagokat nevezzük szabad gyököknek. A test olyan védekező mechanizmussal rendelkezik, amely képes megkötni és ártalmatlanítani ezeket a szabad gyököket. A környezeti terhelések (sugárzás, cigarettafüst, vegyszerek) hatására, és a test megnövekedett terhelése esetén gyengül ezeknek a sejteknek a védekezőképessége, és túlterheltekké válnak. A sejtvédelemben központi szerepet játszik a szelén, a karotintartalmú növényekből nyert különböző természetes karotinoidok és, a likopin (a paradicsom növényi festékanyaga), az E-és a C-vitamin.
Ezeket antioxidánsoknak is nevezzük, melyek támogatják a védekező rendszerünket. Mivel a talajok kevés szelént tartalmaznak, ezért gyakran nincs elegendő mértékben jelen táplálékainkban, így a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlen szükséglet a természetes szelén. A különböző természetes karotinoidokkal, likopinnal, E és C vitaminnal kombinálva kiváló védelmet nyújtanak a védekezőrendszerünk megtartása érdekében. Mivel a szelén biológiailag egy aminosavhoz kötött, ezért a szelén felvételét a C-vitamin nem zavarja.

Egy darab természetes eredetű kapszula tartalmaz:
100 µ g szelén (természetes szelénélesztőből)
3 mg természetes, vegyes karotinoidok
1 mg likopin (paradicsomból)
50 mg C vitamin (acerola cseresznyéből)
30 mg E vitamin (növényi olajokból)
Összetevők:
Acerola sűrítmény 24%, zselatin, búzacsíra olaj, szelén élesztő 12%, természetes E-vitamin 6,5%, paradicsomból kivont likopin 1,9%, természetes zöldség karotinok (α -karotin, β -karotin, likopin) 1,8%,
A készítmény nem tartalmaz glutént, laktózt és tartósítószereket.
Alkalmazási javallat:
Naponta 1 kapszula, tetszés szerint itallal vagy gyümölcslével étkezés előtt vagy étkezés közben elfogyasztva.
Cukorbetegek is fogyaszthatják.

A csomag tartalma: 60 db kapszula

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket , orvosi kezelés helyettesítésére nem alkalmas ! Használatát betegség esetén beszélje meg kezelő orvosával.
Kisgyermekek elől elzárva tartandó !

Kategória: Táplálék kiegészítők Dr.Wolz
Gyártó: DR.WOLZ
Márka: DR.WOLZ

 

**CRIMTANREMARKETING**