Kategóriák

Dr.Wolz Zell Oxigén - immunkomplex koncentrátum

Ár: 6.240 Ft
Egységár: 6.240 Ft
Modelkód: 3144
Gyártókód:
Termékkód: 3144
Kategória Táplálék kiegészítők
Márka: DR.WOLZ
Mennyiség: db
Cimkék:

DR.Wolz Zell Oxigén Immunkomplex Koncentrátum 250ml

Speciális erősítő hatású immun-anyag kombináció.
A készítmény hatóanyagait és a Dr. Wolz Enzim-élesztősejteket természetes úton juttatjuk a szervezetbe. Nagy mennyiségben tartalmaz béta-glukánt, enzimeket, koenzimeket, aminosavakat, nyomelemeket, vitaminokat és gyümölcsökből, zöldségekből nyert szekunder növényi anyagokat.
A speciális Dr. Wolz-eljárással adjuk az anyagokat a biológiai úton tenyésztett sejtalkotókhoz ezáltal ez a koncentrátum termesztettnek nevezhető. A folyékony forma biztosítja a szervezetbe való gyors beépülést, mert az anyagok biológiailag aktívan rendelkezésre állnak.
Annak érdekében, hogy az egyes anyagok immunstimuláló és antioxidáns hatásukat célzottan, a sejtek szintjén tudják kifejteni, az anyagok szinergikus formában vannak jelen, azaz közös hatásuk nagyobb, mint az egyes hatások összessége.
A Dr. Wolz Zell Oxygen Immunkomplex készítmény természetes, biológiai alkotórészeinek átfogó kínálatából a szervezet pontosan azokat a tápanyagokat veszi fel, amelyek neki hiányoznak.
A készítmény nem tartalmaz glutént, laktózt zselatint, színezéket és tartósítószereket .
A készítmény a természetes erjedési folyamatokból keletkező 9 % alkoholt tartalmaz !
Gyermekek, várandósok, szoptatós anyák és alkoholbetegek nem fogyaszthatják!
- az erős immunrendszer érdekében,
- Dr.Wolz® Enzim-élesztősejtek bioaktív alkotórészekkel,
- béta-glükánnal és létfontosságú nyomelemekkel: szelénnel, cinkkel,
- válogatott gyümölcsökből és zöldség komplexekből nyert szekunder növényi anyagokkal.
A természetben a létfontosságú anyagok mindig más anyagok kíséretében fordulnak elő. Ezek a komplex vegyületek teszik egyáltalán lehetővé az anyagok felvételét. A természetnek e mintája alapján, oxigén bejuttatásával állítjuk elő a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejteket. A mesterséges vitaminokkal vagy az egyszeres hatóanyagokkal ellentétben a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek minden alkotórésze jól hasznosul a szervezetben.
Összetevők:
Élesztősejtek (52%), Méz, Gyümölcs- koncentrátum 14% (narancs, grapefruit, citrom, körte, homoktövis, aronia, vörös áfonya, fekete áfonya, csipkebogyó, bodza, fekete ribizli) Almalé koncentrátumból (13%), Zöldség-koncentrátum 6% (sárgarépa, cékla, articsóka, paradicsom kivonat likopinnal), Élesztő Béta-glükán (Saccharomyces cerevisiae), Búzacsíra olaj, Acerola gyümölcspor, Cink-citrát élesztő, E-vitamin, Szelén-élesztő, Természetes aroma, Nicotinamid, Pantoténsav, B12-vitamin, B6-vitamin, B1-vitamin, B2,-vitamin, D3-vitamin, Biotin.
Alkalmazási javallat:
- Ajánlott naponta 10* 30 ml (1 - 3 teli evőkanál) koncentrátumot hígítva tetszés szerint italban vagy gyümölcslében elkeverve elfogyasztani étkezés előtt vagy étkezés közben (a legjobb ízhatás almalével érhető el), +40C feletti hőmérsékletű itallal bevenni nem szabad.
Nem ajánlott:
- Gyermekek, várandósok, szoptatós anyák és alkoholbetegek nem fogyaszthatják!

Használat előtt jól felrázandó!
Kiszerelés. 250ml

Felbontást követően hűtve tárolandó!

Kategória: Táplálék kiegészítők Dr.Wolz
Gyártó: DR.WOLZ
Márka: DR.WOLZ