Kategóriák

Dr.Wolz Zell Oxigén Plus koncentrátum

Ár: 4.119 Ft
Egységár: 4.119 Ft
Modelkód: 3145
Gyártókód:
Termékkód: 3145
Kategória Táplálék kiegészítők
Márka: DR.WOLZ
Mennyiség: db
Cimkék:

ZELL Oxygén Plus koncentrátum 250ml


Védő hatású vitál anyag kombináció az egészséges sejtműködés érdekében. Étrend-kiegészítő koncentrátum aktív enzimekkel, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal, vitaminokkal és nyomelemekkel.
Oxygén Plus koncentrátum ajánlott:
- Napi megelőzésre
- Vitaminokkal, nyomelemekkel és enzimekkel való kiegészítő ellátásra
- Sejtjeinknek, a szabad gyököktől való védelmére
- Szervezetünk támogatására betegségek és testi stressz esetén
- A fáradság és kimerültség csökkentésére
Speciális Dr.Wolz eljárással ( többnapos oxigénes enzim-fermentációs eljárással ) adjuk az anyagokat a biológiai úton tenyésztett sejtalkotókhoz ezáltal ez a koncentrátum termesztettnek nevezhető. A folyékony forma biztosítja a szervezetbe való gyors beépülést, mert az anyagok biológiailag aktívan rendelkezésre állnak.
A mesterséges vitaminokkal vagy az egyszeres hatóanyagokkal ellentétben a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek minden alkotórésze jól hasznosul a szervezetben.
Egy evőkanál (10 ml) kb. 66 milliárd Dr. Wolz Enzim-élesztősejtet tartalmaz.
Annak érdekében, hogy az egyes anyagok vitalizáló és antioxidáns hatásukat célzottan, a sejtek szintjén tudják kifejteni, az anyagok szinergikus formában vannak jelen, azaz közös hatásuk nagyobb, mint az egyes hatások külön-külön.
A Dr. Wolz Zell Oxygen Plus készítmény természetes alkotórészeinek átfogó kínálatából a szervezet pontosan azokat a tápanyagokat veszi fel, amelyek neki hiányoznak.
A készítmény nem tartalmaz glutént, laktózt zselatint, színezéket és tartósítószereket.
A készítmény a természetes erjedési folyamatokból keletkező 12% alkoholt tartalmaz!
Minden nap egy kis pohárral az értékes enzimek gazdagságából, a sejteket ellátó és védő anyagokból, amelyek így támogatják a testi funkciókat: Védik sejtjeinket az oxidatív terheléstől, a szabad gyököktől, és támogatják a sejtek energia-anyagcseréjét.
Összetevők:
-Enzim-tartalmú élesztősejtek, gyümölcslé koncentrátum (narancs, ananász, grapefruit, citrom, homoktövis) almalé koncentrátumból, inaktív szárított élesztősejtek, méz, búzacsíra olaj, acerola gyümölcspor, E-vitamin, cinkélesztő, természetes aroma, szelénélesztő, nikotinamid, pantothenat, B12-vitamin, B6-vitamin, B1-vitamin, B2,-vitamin, biotin.
Alkalmazási javallat:
Ajánlott naponta 20 - 30 ml (2 - 3 teli evőkanál) koncentrátumot hígítva tetszés szerint italban vagy gyümölcslében elkeverve elfogyasztani étkezés előtt vagy étkezés közben (a legjobb ízhatás almalével érhető el), +40° C feletti hőmérsékletű itallal bevenni nem szabad.
Használat előtt jól felrázandó!
Nem ajánlott:
Gyermekek, várandósok, szoptatós anyák és alkoholbetegek nem fogyaszthatják!
Kiszerelés: 250ml
Felbontást követően hűtve tárolandó!

Kategória: Táplálék kiegészítők Dr.Wolz
Gyártó: DR.WOLZ
Márka: DR.WOLZ