Kategóriák

Felkaros vérnyomásmérő

Vérnyomásmérő mérési technológiák
Intellisense technológia:
A mandzsetta felfújása közben érzékeli az alsó (diasztolés) értéket, majd folyamatosan értékeli az erősödő, felső (szisztolés) jelet, majd az optimális felső eredmény elérését, kiértékelését követően folyamatosan csökkenti a nyomást a mandzsettában, miközben újra ellenőrzi és kiértékeli az alsó jelet. 

Jellemzői: gyors felfújási lehetőség, nincs újrapumpálás, nincs túlfújás, optimális leengedés, rövidebb mérési idő, kisebb fájdalom, nagyon pontos mérés, kíméli a kart, a mandzsettát és az elem élettartamát is.
Real Fuzzy Technológia :
Az egyes vérnyomásmérő típusok oszcillometriás módszerrel érzékelik a vérnyomást. Mielőtt a mandzsetta elkezdene felpumpálódni, a készülék előállít a légnyomással megegyező értékű nyomást a mandzsettában. A készülék meghatározza a megfelelő pumpálási szintet az egyéntől függő nyomásoszcilláció alapján, melyet a leeresztési folyamat követ. A leeresztés alatt a készülék érzékeli a nyomásoszcillációk amplitúdóját és esését, majd ebből meghatározza a szisztolés, diasztolés és pulzus értékeket.
Check 3 Technológia:
A CHECK 3 technológia elve arra épül, hogy az emberi vérnyomás nem stabil, így a mérési eredményekben szórás mutatkozik. Egy mérés esetén gyakori a pontatlan eredmény, a CHECK 3 technológia alkalmazásával a mérés pontosságát a három egymást követő mérés, és a közte lévő pihenőidő (nyugalmi helyzet) automatikus elemzése adja. A CHECK3 átlagoló technológia egy új típusú, megbízható módszer a vérnyomásmérésben. Lényege: 3 mérés egymásután és átlagolás. Első mérés után 15 ms szünet, 2. mérés után 15ms szünet, 3. mérés, adatelemzés és kijelzés.
Smart SenseTM technológia :
Az eszköz a Smart SenseTM technológiát használja vérnyomásmérésre. Egy gombnyomással a mandzsetta automatikusan felfújódik, hogy megakadályozza a véráramlást az artérián keresztül. Ezt követi a leengedési folyamat. A Smart SenseTM technológia lehetővé teszi, hogy az eszköz minden egyes esetben szabályozza a felfújást és leengedést. Bármilyen izommozgás a felfújás és leengedés közben megzavarhatja a mérést.
Mikor a mérés véget ért, a kijelzőn megjelenik a szisztolés- és a diasztolés érték és pulzusszám. 

Felkaros vérnyomásmérő ár, árak

Szűrési lehetőségek: