Kategóriák

iHealth HS6 mérleg (okostelefonhoz)

Ár: 39.900 Ft
Egységár: 39.900 Ft
Modelkód: gya487284
Gyártókód:
Termékkód: gya487284
Kategória Egészségügyi mérőkészülék
Márka: iHEALTH
Mennyiség: db
Cimkék:

iHealth HS6 Testömegindex személy mérleg, WiFi adatküldéssel, iPhone, iPad és Android okos telefonokhoz


Testanalizáló személymérleg iPhone, iPad és iPod touch és Android készülékekhez. A HS6 mérleg az iOS és Android eszközre telepített iHealth MyVitals programmal szinkronizálható, amely a mérések után az összes adatot tárolja.

Testömegindex (BMI) kalkuláló személy mérleg WiFi adatküldéssel, iPhone, iPad és Android okos telefonokhoz (iHealth HS6)

 

Vásároljon diagnosztikai mérleget okostelefonjához, mely segítségével bármikor mérheti a testtömeg indexét is !


Az iHealth HS6 egy testanalizáló személymérleg iPhone, iPad és iPod touch és Android készülékekhez. A HS5 mérleg az iOS és Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal szinkronizálható, amely a mérések után az összes adatot tárolja.

Az iHealth HS6 mérleg 4db AA elemről üzemel. A mérést iOS és Android eszközzel csatlakozva vagy anélkül is elvégezhetjük

Diagnosztikai mérleg mérés:
Az iHealth HS6 mérleg 4db AA elemről üzemel. A mérést iOS és Android eszközzel csatlakozva vagy anélkül is elvégezhetjük.
Adatkapcsolat WIFI hálózaton keresztül.
A mérleg csatlakozik az otthoni WiFi hálózathoz és azon keresztül tartja a kapcsolatot az okostelefon eszközökkel. A Bluetooth kapcsolat csak a mérleg beállítására használható. Adatátvitel Bluetooth kapcsolattal nem lehetséges, hanem csak WiFi kapcsolaton keresztül.

A mérleggel mérhetünk telefon nélkül is. Ekkor a mérési eredményeket a mérleg közvetlenül feltölti az iHealth Cloud fiókunkba. Ha nem tudja feltölteni, akkor eltárolja. Ha a telefonon elindítjuk az iHealth MyVitals programot, akkor a Cloud eredményeket automatikusan le fogja tölteni a programunk. A mérlegben memóriáját pedig a telefonon futó iHealth MyVitals programmal szintén át tudjuk tölteni.

Adattárolás - Szinkronizálás - Cloud:
Az "iHealth MyVitals" program rögzíti a súly méréseket és a mérési időt, akár évekre visszamenőleg is. A mérési adatok minimális tárhelyet igényelnek az iOS és Android eszközön.
A program lehetőséget biztosít egy iHealth Cloud fiókra is, amellyel minden mérési adatunkat egy helyen tárolhatjuk.

iHealth HS6 mérleg kijelzett paraméterek:
- testsúly
- testzsír
- zsírmentes tömeg
- izomtömeg
- csonttömeg
- testvíz tartalom
- napi kalória bevitel
- testtömeg index
- zsigeri zsír

Csomag tartalma:
- 1db iHealth HS6 személymérleg
- 1db magyar és angol nyelvű használati útmutató

Általam utoljára nézett termékek
Még nem néztem meg termékeket