Kategóriák

Mágneses ékszer

Használja ki Ön is a mágnesesség jótékony hatását!

Viseljen Jade mágneses ékszereket, melyek nem csak gyönyörűek, de fontos szerepet tölthetnek be az egészség megőrzésben is ! Kínálatunkban megtalálhatóak a titánium, réz és szilikon mágneses karkötők többféle méretben, női és férfi kivitelben. A Jade mágneses ékszercsalád elegáns megjelenést és jó közérzetet kölcsönöz a termékek viselőjének. A réz ékszerekben 2 db, míg a titánium ékszerekben mérettől és típustól függően 14-26 db 2000 gauss erősségű mágnes található. A Jade mágneses ékszer férfiak és nők számára egyaránt tökéletes viselet, hiszen a széles termékkínálatban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

A tapasztalatok szerint a mágneses ékszerek viselése különösen pozitívan hat az alábbi problémák esetén: csuklókörnyéki gyulladások, vázszerkezeti megbetegedések, légúti fertőzések, nyak környéki fájdalmak, merevség.
Jade titánium karláncok és nyakláncok
A titánium a XX. Század egyik legkedveltebb fém-e. Szilárdsága az acéllal, könnyű súlya az alumíniummal, korrózióállósága a platináéval vetekszik. Bőr és szövetbarát tulajdonsága miatt előszeretettel használják a gyógyászatban (pl. protézisek) és fémallergiában szenvedők esetében. Jade réz karperecek A réz tisztító ereje már a civilizáció hajnalán ismert volt Egyiptomban, valamint a Tigris és az Eufrátesz mentén kialakult ősi államokban. A réz a test nedvességtartalmának hatására kioldódik a karkötőből, tisztítja a bőrfelületet, illetve a bőrön át beépül a szervezetbe, ahol elősegíti a belső tisztulást.

Szűrési lehetőségek: