Kategóriák

Salin Plus sóslevegő készülék

-9%
Salin Plus sóslevegő készülék
Akciós ár: 27.390 Ft
Eredeti ár: 29.890 Ft
Egységár: 27 Ft
Modelkód: gya957443
Gyártókód:
Termékkód: gya957443
Kategória Inhalátor
Márka: SALIN
Mennyiség: db
Cimkék:

Salin Plus sós levegős, - terápiás készülék

Nagy Salin Sóterápiás készülék !

Működése:

A sóterápiás készülék működése során egy mikrosókristályokkal, főleg konyhasókristállyal bevont szűrőn préseli át a levegőt. A Salin Plus készülék tartalmaz  egy ventilátort és egy mikrokristályos betétet. A Salin Plus levegőtisztító egy állandó, nem túl dús sótartalmú levegőt biztosít zárt térben megváltoztatva ezáltal a levegő ionizációját is. A Sóslevegős készülék használata kényelmes és egyszerű. Általánosan tisztítja az adott helyiség légterét (iroda, lakószoba, esetleg autó belső tere). Használata leginkább az éjszaka idejére javasolt, mert így biztosított a napi minimum 8 óra passzív levegőzés a Salin által létrehozott légtérben. Igény szerint a használati idő akár egész napra növelhető a hatékonyság érdekében.

A Salin Sóterápiás gép által kibocsátott levegő nem befolyásolja a légtér páratartalmát és hőmérsékletét. A szoba páratartalma 40-70% között kell legyen ideális esetben, a légutak nyálkahártyájának megfelelő funkcionálásához. Amennyiben ez a páratartalom nem adott (pl. panel lakásban), érdemes a szoba levegőjét mesterségesen párásítani, illetve ha a páratartalom meghaladja a 80% átlagot, a levegő páratartalmát páramentesítő berendezéssel kell stabilizálni (40%-70% között tartani). 16m2 szobában a Salin Plus gépet nem kell a felhasználó feje mellé helyezni, ez akkor szükséges, ha akkut betegről van szó, ill. ha a szoba alapterülete meghaladja a 16m2-t (max. 20m2-ig).

Salin használata:


Eredményes hatás eléréséhez a légtisztító napi 8-10 óra használata szükséges.
Az első periódusban (minimum 1 hónap) ajánlott a készülék intenzív, főleg éjszakai használata. A Salin Plusz kb, 60 m2-es lakótér légterét tudja tisztítani. Lehetőség szerint növelni kell a készülék által tisztított levegőn töltött időt úgy, hogy a helyiségbe lépés előtt már 1-2 órára bekapcsoljuk a gépet.

Garancia: 2 év

Kategória: Inhalátor Sóterápia
Gyártó: SALIN
Márka: SALIN
widget: discount
Kapcsolódó termékek
-12%
Salin Plus - só szűrőbetét Inhalátor SALIN
9.990 Ft
8.890 Ft
Általam utoljára nézett termékek
Még nem néztem meg termékeket