Szállítási info

Kategóriák

Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén !

 

Átvételi lehetőségek, szállítási információk 

Futárszolgálatok:

Sprinter futárszolgálat

Az Ön csomagját a partner futárszolgálatunk a Sprinter futárszolgálat szállítja ki. Futárszolgálati kiszállításra csak munkanapokon van lehetőség azaz hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között. Ha ezen időszakban Ön nem tartózkodik otthon, akkor van lehetőség, hogy szállítási címként megadjon másik címet pl: munkahely, ismerős, barát, nagyszülő stb..
 Amennyiben mobil telefonszámot adott meg, akkor beállítjuk Önnek az SMS értesítőt, mely semmilyen plusz költséggel nem jár.

Lehetőség van-e arra, is, hogy a futárszolgálat központi telefonszámát felhívja, és az ügyfélszolgálattal egyeztessen a szállítással kapcsolatban.

Sprinter futárszolgálat elérhetősége:

06-1-347-3000, e-mail: info@sprinter.hu

Ha elsőre mégsem találná a futár Önt a megadott címen, akkor megpróbálja telefonon elérni, de ha ez sem sikerül, akkor  mindenképpen a következő napon is megpróbálja kikézbesíteni a csomagot. ( ez Önnek semmilyen plusz költséggel nem jár, benne van a szállítási költségben). Ha ekkor sem jár sikerrel, akkor visszaszállítják a csomagot a feladási helyre, azaz cégünkhöz. Ezek után már csak abban az esetben áll módunkban újra kiszállítani a csomagot, ha előre utalással kifizetik mindkét szállítási díjat.

Szállítási költségek a vásárlási értékétől függően változnak, de függetlenek a termékek súlyától, és a kiszállítási területtől.

Viszont ezen szállítási díjaink csak Magyarországi címre való kiszállítás esetén érvényesek.

Szállítási díjaink:
1 Ft - 20000 Ft közötti vásárlási összegnél : 990 Ft
20.000 Ft rendelés felett ingyenes !
20.000 Ft feletti rendelésnél (cégünk átvállalja a szállítási díjat ), így ingyenes kiszállítást biztosítunk !!!!!

Oda-vissza szállítási költség értéktől függetlenül: 1.990 Ft (termék csere stb..)

Ezen díjainkat semmilyen plusz költség tovább nem terheli, és előre utalás esetén is ezen szállítási költségek érvényesek!

Szállítási határidő: a rendelés leadástól számított: 2 - 5 munkanapon belül megtörténik.

 

 

Pick Pack Pont csomag átvétel

 

A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti benzinkutak. Az ország 130 városában megtalálható több mint 440 Pick Pack Pontjaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. Nyitvatartásuk általában 08-20h között, és hétvégén is nyitva tartanak. Leghamarabbi átvételi nap:  Amint megérkezett a csomagja az átvételi helyre, akkor e-mailben, és ha mobil számot adott meg akkor SMS-ben is értesítést kap. Kérjük ha bankkártyával szeretne fizetni, akkor figyelmesen nézze meg, hogy az átvételi helyen fizethet-e kártyával !!

Max átvehető méret: 50cmx50cmx50cm-es csomag, és max. 20kg, utánvét esetén max.100.000 Ft.  

Szállítási határidő: Budapesten 1 - 3 munkanapon belül, az ország többi részén 2 - 4 munkanapon belül.

Pick Pack Pont átvételi díjak:

1 - 20.000 Ft közötti értéknél: 890Ft

20.000 Ft felett: 0 Ft, azaz cégünk átvállalja az átvételi díjat. 

A termék átvételekor a Felhasználó köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!